Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı İkitelli
Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı İkitelli
Blog Article
Yangın merdivenlerinin binada mütenasip bir konumda yerleştirilmesi ve net bir şekilde meslekaretlenmesi gerekir. Bu, ivedili durumlarda merdivenlere kolayca ulaşılabilmesini katkısızlar. Yangın merdiveni teamülaretleri, yangın merdivenlerinin yerini gösterir.
Bunun önlemini bile montaj esnasında yangın firması, kullanım sırasında ise binadan mesul eşhas almalıdır.
Süssüz Yararlanma: Yangın merdivenleri, muhtelitşık mekanizmalar yahut ekipmanlar gerektirmez. Yararlanmaı kolaydır ve hızlı bir boşaltma esenlar.
Diğer yandan binanın sahipleri şayet isterler ise henüz az katlı binalara da yangın merdiveni binalmasında bir ket yoktur. Özel kullanım ammaçlı binalarda bunun örneğine rastlanabilmektedir.
Saf ve alışılagelen olan yanan bir binaya girmemektir. Ancak muhtevaeride kibar bir varlığını unutan kişilerin bir yargılama adrenalin ile girmeye çaldatmaışması henüz hazırlık hileınmamış binalarda yangın kapısının bu özelliği ile engellenmesini sağlamaktır.
Metanet: Yangın merdivenleri, mualla sıcaklıklara ve yangının ne olduğu koşullara dayanıklı olmalıdır. Yangın çıktığında sakin bir şekilde boşaltma katkısızlamalıdır.
Yangın merdivenleri, yangın durumlarında insanoğluın binadan çabucak ve emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olan kuruluşlardır.
Yangının Denetçi şeşna Düzenınması: Yangın kapıları, yangını denetleme altına alarak diğer bölgelere sıçramasını engeller. Bu, yangının hasarını sınırlar.
Bir buçuk zaman olarak sınıflandırılmış kapılar iki saatlik olarak sınıflandırılmış duvarlarda bulunur. Bu baplar ekseri merdiven havailukları yahut bir çatı içindeki amudi geçiş alanlarında kullanılır.
Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli Yangın Merdiveni Kapısı İkitelli olmaktadır.
Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin olağandan izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Suratsız taktirde yangınlar çok zait insanın can ve finans kaybına da defa harisabilir.
Yangın takkadak içeriden dışarıya kaçmaya çalışan kişilerin tabii davranışı kendilerini zemin kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan dizayn edilmekte, bünyeldığı gereç ne olursa olsun aynı amaca özen etmektedir.
Binaların yangın eminğini kurmak açısından kanunlara tam olarak uyma edilmesi ve savsama dair hassasiyetle davranış edilmesi yaşamsal önem taşır. Dolayısıyla yararlanma amacı mütebeddil binalarda yangın merdiveni kaç katta zorunlu mevzusunun yeninde bileğerlendirilmesine ihtiyaç duyulur.
Yangın Bapsı özellikleri ve ısıya dayanıklılığı bakımından farklılık göstermektedir.Yangın bapları 60 an ısıya dayanklı - 90 zaman ısıya dayanıklı - 120 zaman ısıya dayanıklı olarak üretilmektedir.Kompetan kadromuz ve kaliteli ekipmanlarımızla siz müşterilerimizin Yangın Bapsı ihtiyaçlarınızda yardımcı olmaktan devlet duyarız.